Jul 4, 2009, 12:27 PM

... 

  Poetry » Phylosophy
477 0 11

Шуми вятър.

Шумотевица.

Изгаряне - пепел,

                  - разруха,

                  - самота.

В плен за бъдеще,

от тук до там,

но въпреки всичко....

Жадна душа.

Вик на болка.

Смразяващ ужас.

Копнеж по несбъднати

мечти.

Укор - от две очи,

стаена, потисната

мечта....

Как искам...

 

2008г.

© Сириус Надежда All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??