29.04.2008 г., 10:56 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
786 0 3
Вземи ме далеч от тук,
този свят на лъжи и простота.
И нека бъдем само двама,
без измами и тъга.
Там, където нищо няма да ни раздели,
и да бъдем щастливи аз и ти.
И нека всичко да забравим,
сливайки се в едно двете ни тела.
Отдадени на страста,
да потънем в любовта.

© Десислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??