Apr 29, 2008, 10:56 AM

* * * 

  Poetry » Love
788 0 3
Вземи ме далеч от тук,
този свят на лъжи и простота.
И нека бъдем само двама,
без измами и тъга.
Там, където нищо няма да ни раздели,
и да бъдем щастливи аз и ти.
И нека всичко да забравим,
сливайки се в едно двете ни тела.
Отдадени на страста,
да потънем в любовта.

© Десислава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??