5.04.2018 г., 17:55 ч.

... 

  Поезия » Бели стихове, Друга
714 0 1

 

 

 

Уязвеното самолюбие,
е като уязвената любов.
Ранява също толкова силно,
колкото любовната мъка.


Когато си я допуснал
толкова близо.
Че в сърцето ти
сте станали
.. едно цяло.

 

" Губиш само онова , в което се вкопчваш. "

~ Буда~

© Станислав Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ах, мъко моя, Вселенска.
    Как да те изгубя,
    като ти си се вкопчила в мен?
    Всепоглъщащо.
Предложения
: ??:??