9.07.2008 г., 19:20 ч.

* * * 

  Поезия
427 0 5

Във сумрака - тишина.

Нежен глас запява тъжна песен.

Сцената е стара, прашна,

грозна и сама.

Пътната врата изскърца вяло...

... и гласът замря.

© Петя Славчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??