Пътувам във влака...
До мене – семейство -
играят на карти...
Бащата мъдрува
над вестник с судоку
и цветни реклами...
Тече им животът -
сив, коловозен...
По релсите носи ги мудно...
Да продължавам ли
и аз да се возя...
... или да скачам – се чудя!
/27 юли, 2009/
© Таня Шопова Всички права запазени