19.07.2011 г., 19:57 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
590 0 4

 

 

 

                                             Няма как

                                             очи

                                             сълзи да прегърнат.

                                             Няма начин

                                             вледенени лъчи

                                             да стоплят

                                             с милувка.

                                             Не може

                                             росата,

                                             родила безброй

                                             цветове,

                                             да се слее

                                             с дъгата.

                                             Не можем

                                             в едно да изстрадаме

                                             вечните корени,

                                             сила,

                                             вяра,

                                             любов.

                                             Няма как

                                             да  извикаме,

                                             обладани от

                                             безброй водопади

                                             и кратери.

                                            

© Атанас Ганев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??