12.05.2012 г., 20:35 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
430 1 0

Усмивка чаровна от лице ти грее...
Тази усмивка пленява за миг...
Красива си... о, боже...
дявол да те вземе... моля,
умолявам, към мен погледни!

Миглите - ярки сълзи от звезди са... 
Гласът ти... омайна песен за мен...
Усмивката - детски мечти ми напомня...
От тялото страстно съм запленен...

Залез в небесен овал е лицето...
Тъй красиво, мъдро, добро...
Нослето - някое приказно цвете...
Невидяно от грешно... човешко око!

Това си ти, аз нищо не крия...
По-красива от човешка мечта...
Красота небесна... и дано откриеш,
че аз съм за теб, обмисли това!

© Самотен Самотник Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??