20.09.2014 г., 10:18 ч.

:):):) 

  Поезия » Друга
284 0 1

:):):)

 

Ти загледан си във нещо,

търсиш своята звезда,

аз загледах се във Теб

и във своята съдба...

 

Провокираш ме да мисля,

да те питам и зова,

и въпросите си много

някак просто да реша...

 

.................................

 

Отговорите се нижат,

ти ключът си за това,

аз поглеждам пак към Теб

и дано да не греша...

© Вал Герх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??