:):):)
Ти загледан си във нещо,
търсиш своята звезда,
аз загледах се във Теб
и във своята съдба...
Провокираш ме да мисля,
да те питам и зова,
и въпросите си много
някак просто да реша...
.................................
Отговорите се нижат,
ти ключът си за това,
аз поглеждам пак към Теб
и дано да не греша...
© Вал Герх All rights reserved.