2.12.2007 г., 17:13 ч.

* * * 

  Поезия
660 0 2
 

Чаша вино. И цигара.

И болка. Тишина.

Любовта към тебе вече ме изгаря,

Но жалко, че несподелена е - аз пак съм си сама...

 

Бутилка вино. И кутия фаски,

догарящи във стъклен пепелник,

Главата ми замайва се от движещи се краски,

Любовта е кратка - само миг...

 

Самотата ме обгръща вече силно,

И задушава ме, и няма изход май,

Сълзи се стичат по лицето ми обилно,

Кога, по дяволите, ще настъпи чаканият край?!

 

Край на спомените, скрити в мен,

неизбледняващи и толкова прекрасни,

Спомням си за тебе всяка нощ и всеки ден,

ти си в спомените, вече толкова омразни!

 

Как може толкоз да обичам,

Как можеш да ме нараниш така?

Не искам повече във тебе да се вричам!

... чаша доизпито вино, фаски и тъга...

© Стамена Боева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Мила Стами, зарежи фаските (казва ти го една заклета пушачка, сложи си новите прашки и хич да не ти пука Спомените с времето поизбледняват, споко!
    Дано не те обидя, искам да те поразвеселя
    6+
  • Дете,мило?!Нищо ново под небето като усещане.Не си сама!Вярвай,че там някъде ще открием любовта
Предложения
: ??:??