1.01.2008 г., 21:56 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
581 0 1
Денят бе мрачен,
огънят – студен,
но твоята любов ме стопли.

Ти дари ми съня,
ти върна ми смеха
и щастлива аз бях със тебе.

Само мисъл една
смущава ми нощта -
 да ме забравиш вече можеш.

Толкова други жени
минават пред твоите очи,
но, моля те – мен си спомняй ти!

© Марина Братанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??