23.06.2017 г., 10:31 ч.

*** 

  Поезия
202 0 0

Избий всичките ми представи за бъдеще.

Обезкости идеята, че те познавам.

Сдъвчи свежото ми месо и после го изплюй,

за да изгние по-бързо.

Вкарай повече чувство.

Хлебарките по пода се изправиха на задни крачета

и започнаха да ръкопляскат.

Смажи ги, докато ме отнасяш към леглото.

И помети телцата им с косите ми.

Аз ще наблюдавам отстрани.

© Maria Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??