25.07.2008 г., 18:09 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
533 0 1

                   За няколко дни ми даде всичко, за което мечтах,

                   подари ми мечти, от които бях щастлива.

                   Започвах да обичам... сега го осъзнах,

                    но се оказа любов горчива!

                   

                    Изгубих те, а дори не съм те имала,

                    на романтика фалшива отдадох се без страх...

                    И този образ, който в култ съм издигала,

                    не ме позна такава, каквато всъщност бях!!!

     

© Брияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Остани си такава,каквато си
    и ще бъдеш единствена за някой,
    който ще те обича истински.
    Поздрави от мен!
Предложения
: ??:??