14.04.2011 г., 0:13 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
459 0 0

Каква съдба, какви надежди.

След като чувам как плачеш

със сълзите си нежни.

Обичам те и едно си зная,

ще бъда с теб до края.

Където и да бъдеш ти,

ще намирам твоите следи.

Дори на планина да идеш

и на най високия връх да се качиш,

там горе мен ще видиш.

А ако решиш

да избягаш накрай света,

аз целия ще го обиколя

и отново до теб ще долетя.

© Елка Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??