Каква съдба, какви надежди.
След като чувам как плачеш
със сълзите си нежни.
Обичам те и едно си зная,
ще бъда с теб до края.
Където и да бъдеш ти,
ще намирам твоите следи.
Дори на планина да идеш
и на най високия връх да се качиш,
там горе мен ще видиш.
А ако решиш
да избягаш накрай света,
аз целия ще го обиколя
и отново до теб ще долетя.
© Елка Иванова All rights reserved.