19.01.2015 г., 17:44 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
448 0 2

Копринените ти коси ме опияняват
само щом през тях прокарам аз ръце,
в съзнанието ми бавно се вклиняват
и без жал в плен взимат моето сърце.

 

Кадифената ти кожа силно ме омайва
без дори допира и да усещам
и от спомена за нея се замайвам,
треска ме обхваща, става ми горещо.

 

Очите ти звездици в мен се отразяват
без дори те към мен да поглеждат
и с болест неизлечима ме заразяват,
оплитат ме умело в свойта прежда.

 

Усмивката ти нежна ме зашеметява
дори изобщо за мен тя да не е била,
пулсът ми бясно, трайно ускорява,
забива надълбоко нейната стрела.

 

Чертите ти изящни горещо ме обливат
със своята ефирност, разкош и красота
в ума ми нокти смело, жадно впиват
и омагьосват ден след ден моята душа.

© Станчо Станчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??