Може би между нас нищо няма да стане
и огънят в мен някой ден ще угасне!
Но знай, че поне мъничко винаги ще тлее
и сърцето ми за тебе ще милее!
Понякога седя сама, затворила очи
и питам се какво за мен си мислиш ти?!
Понякога седя и гледам звездите
и сякаш гледам те тебе в очите.
И говоря им тихо със глас
колко много обичам те аз!!!
© Зорница Всички права запазени