7.11.2020 г., 18:41 ч.

*** 

  Поезия » Философска
312 2 4

Паля свещ
за баща ти, за мама.
Тръгва в равното нашия влак.
Те ни липсват, тях все ще ги няма.
В този свят няма как.Няма как.

 

Пресен хляб.Вино.Мир на душите,
а от там не проронват и звук.
Неизплакани питат сълзите, 
Там отвъд, там дали не е тук.

 

Няма скръб. Всичко е просто дати
И смъртта няма никаква власт.
Един ден щом с молитва децата ни
Ще запалят свещичка за нас.

 

© Бисер Бойчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??