11.08.2012 г., 14:16 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
731 0 0

Пак трия сълзи,

напират в очите ми.

Все гледам назад.

Вървя напред с обърнати

към теб очи… със сълзи.

Опитвам се да избягам от мъката,

а сякаш все повече потъвам в нея.

Не можеш да ме разбереш -

ти нямаш сърце,

аз вече нямам очи.

© az Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??