19.09.2008 г., 21:05 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
486 0 1
Вървя. Забравих вече онова,
което беше между теб и мен.
Не съм сама. Не търпя самота,
но нямам сърце, а лед студен.


Вървя и гледам в нечии очи.
Дори кълна се, че ги обичам.
За тебе помня само, че боли,
когато името ти изричам.




2000г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??