16.06.2019 г., 17:42 ч.

****#@() 

  Поезия
328 0 0

обичам те
като дъжда който навън вали
обичам
блясъкът на капките в твоите коси
обичам те
като небесен звездосмях
обичам
непринудения ти страх

 

влюбен съм
в медния ти глас
влюбен
в радоста как гониш пеперудка вече час
влюбен съм
в лунната ти светлина
влюбен
в пъстротата на усмивката

 

обожавам
приказното ти носле
обожавам
как тупка мъничкото сърчице
обожавам те
сякаш си мъничко дете
обожавам
как миришеш на пролетно парфе

 

приказна си
принцеса с ангелски крила
приказна
като дива роза покрита с роса
приказна си
с този поглед замечтан
приказна
като протегната за прегръдка длан

 

вълшебна си
като сън в лятна нощ
вълшебна
като свят потънал в разкош
вълшебна си
като вишнево цветче
вълшебна
като омагьосано стихче

 

© Всемнелюб Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??