Забравена любов
почука на вратата.
(Къде ли е била
през всички тези дни?)
Отворих ù.
Тя дръзко и полека
в сърцето ми се настани.
И скътах я
дълбоко и далеко.
(Какъв живот ли е
живяла тя преди?)
Потулих я
във тайната ни "Мека".
За двама ни я съхраних.
© Пенка Станева Всички права запазени
Релииз...!