18.04.2010 г., 11:15 ч.

* * * 

  Поезия
1204 1 2

        ... Танц на светлината...

 

 

Лицето отново е обляно в сълзи.

Слънчев лъч прокрадва се

и езерото от тъга

той опитва се

да пресуши.

 

Сърцето плахо с надежда свири

и тътените мрачни

някак си надвива.

 

Светлина, облечена във вяра,

отново ще танцува!

Помислите страшни

безсилно

пред нея

ще се поклонят!

 

Дъга, искрящо ясна,

в тебе разцъфтява.

Кошмарът свършва...

а сърцето - дори запява.

© Вилс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??