18.02.2009 г., 19:53 ч.

* * * 

  Поезия
617 0 1
Погледът ми е бездънен,
отнесен и празен.
Смазана от липсата ти,
от думи неизречени,
от реалността,
от факта, че нищо не искаш.

Дълбоко в сърцето ми
всяко чувство свързано с теб
е болезнено.

Чувствам, че всеки ден
се отдалечавам
и отдалечавам
все повече и повече от теб.
Липсата ти ме прави уязвима.

Всеки път, когато отворя очи,
ти идваш отново,
отново отиваш си
и от моите мечти,
и от моето сърце.

Чак сега разбрах
колко страшно е
да съм желана, но Сама.
Ледена за околния свят,
но Гореща за Теб.

© Стела Раденкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??