31.10.2014 г., 20:07 ч.

* * * 

  Поезия » Бели стихове
422 0 0

Как да задържа нежността ти?

Ледените цветя по стъклата се стопяват

докоснати от утрото.

Нима зимата разбира

какво е топлина?...

© Николай Бодуров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??