10.09.2008 г., 6:54 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
564 0 0

Виждам те откакто влезнах колко си наред,
само погледът ти действа и с мене е зает
опознаваш всяко място, всяка голота,
вече планове си правиш за двама през нощта.
Няма да се справиш бързо с мене,
за да стана лесна няма точно време.


Не си и мисли, че с твойте пари
ще купиш сега от мен любовта,
Очаквам сега дежурни лъжи
как за теб аз съм единствена...
Нима не разбра - нямам цена,
не давам под наем в мен любовта.
Така ме боли, стига лъжи,
хайде, спри и моя билет отмени.

 

Толкова ранявана и толкова обичана,
колкото признавана, толкоз и отричана,
толкова съм бягала от нея, за да се спася
и пак ме е намирала и ме е погубвала.
Нямам вяра в любовта,
как да искам със теб да я споделя...

© Дидка Митева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??