6.01.2012 г., 13:29 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
279 0 1

"Silly 2"

 

Душата ми отдавна си отиде.

Без време, без сълза, без стон.

Очите ми сълзите свои скриват,

пред мъртвата дълбок поклон.

 

Този свят не бе за нея,

тъй кръвожаден и жесток.

 

Не бях такава,

каквато съм сега.

Сега съм всичко аз, което мразех,

когато бях добра.

 

Искам да съм истинска,

самата Аз.

Това обаче няма да се случи,

затова избирам маската за пред света.

 

Всичко лошо, аз което мразех,

ме настигна и ме повали на мократа земя.

Днес сама не се познавам,

душата отлетя...

© Сребърна Сълза Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??