13.06.2017 г., 7:37 ч.

  Поезия » Източни форми
527 0 5

"Ревнувам те навярно, защото те обичам!",
ала любов и страх - аз знам - не се привличат.
Ще оковеш любимият (любимата) със пранги,
но може ли принудата любов да се нарича?

11. 06. 2017 г.
Русе

© Румен Ченков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??