19.09.2009 г., 19:59 ч.

* * * 

  Поезия
536 0 2

Ти - любов, а аз

във тебе плувам.

О, море на надежди,

безобятни на пристани,

в морето далече потънали

до бездънни пясъчни

пустини...

© Александра Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??