27.09.2019 г., 7:52 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
376 0 0

В главата се търкалят спомени…

За бивши,срещи и любови.

И хаос е! Тъга отворена..

Но обещавам да го подредя!

Отляво - само лошите.

Болят - не искам да съм там…

Но колкото и да ме молите

са част от мен - и няма да ги дам.

А вдясно - най-прекрасните…

Подреждам ги по азбучен ред.

Аз, вяра, ден, детето…

Мъжът до мен. И страст по теб…

Не ме корете! Пазя всичко.

Така се научавам на добро.

Изчистиш ли ги - много мъничко

останал е във теб живот!

© Аlter Ego Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??