7.07.2009 г., 20:22 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
700 0 2

Къде е светлината,
която виждах във очите ти?
Изтляла.
Изчезна пламъкът
на твоите копнежи.
И вече лятото,
от мисълта за теб
сломено,
превива се под тежестта
на времето.

© Паулина Зарева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??