Jul 7, 2009, 8:22 PM

* * * 

  Poetry » Love
722 0 2

Къде е светлината,
която виждах във очите ти?
Изтляла.
Изчезна пламъкът
на твоите копнежи.
И вече лятото,
от мисълта за теб
сломено,
превива се под тежестта
на времето.

© Паулина Зарева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??