14.03.2008 г., 11:48 ч.

*** 

  Поезия » Друга
733 0 2

  Станах и тръгнах към залеза,

  заслепена и нечуваща суетата около

                                                       себе си,

оставих оръжието,

примирих се със самотата,

зовът на сърцето си потулих

                                                      дълбоко -

станах и тръгнах към залеза...

                           24. юни, 1999 г.

© Стефка Данева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??