5.10.2007 г., 9:47 ч.

* * * 

  Поезия
568 0 8

Лежим на тревата
като
змии на припек.
Лениво пъдим с ръце
насекоми и бръмчащи мухи.
Слънцето се е прицелило в нас
и ни държи на мушка.
..
 

Щастливи сме сега
в мълчаливото съзерцание
на нашата близост
и сладко ме унася във дрямка
хладния допир до твоята кожа…
 

Заприличахме съвсем на змии,
само горещото слънце на лятото
ни прави да сме още живи.
..

© Свилен Бинев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??