Любов ли е, кажи или нещо друго?
Щом погледна те, изгарям лудо.
Пред очите ти ще се предам
без да лутам се и тук, и там.
Ще запазя този миг за мен
чак до сетния ми ден
и когато те огрява усмивка на лицето,
знай, че за тебе бие ми сърцето...
© Ева Всички права запазени