Mar 25, 2014, 10:38 PM

  Poetry » Love
589 0 0

Любов ли е, кажи или нещо друго?

Щом погледна те, изгарям лудо.

Пред очите ти ще се предам

без да лутам се и тук, и там.

 

Ще запазя този миг за мен

чак до сетния ми ден

и когато те огрява усмивка на лицето,

знай, че за тебе бие ми сърцето...

 

© Ева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??