7.02.2019 г., 11:26 ч.

  Поезия » Любовна
180 0 0

Дали ако си тръгна, ще остана?

Дали ме искаш нежна? Разпиляна?

Дали ще ме обичаш помъдряла?

Среброто във косите разпиляла?

 

Дали ме търсиш, ако съм далече?

Дали съм още? Или пък съм вече?

Подскажи ми! И какво накрая

да сложа - точка или запетая?

© Джеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??