13.11.2011 г., 14:07 ч.

*** 

  Поезия
496 0 23

                       ***

Онова вълшебство, оная магия

на лятната приказна нощ,

върни ми ги, искам пак да отпия

с безумно отчаян копнеж!

 

Хубавите работи свършват бързо, а се помнят дълго.

 

                        ***

 

Вятърът е моето гориво.

Слънцето ме води и закриля.

Птиците съпътстват ме с мечтите.

Пълна чаша щастие ще пия!

 

                       ***

Защо сме такива и двамата,

никой не прекланя глава,

всеки мисли, че е винаги правия

и горчи всяка дума така...

 

 

 

© Таня Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??