18.11.2010 г., 21:30 ч.

698 

  Поезия » Друга
902 0 5

Усещам те, защото е далечно.

Защото паля свещи, не фенери.

Във краищата на привличането

- скоротечно -

"гордея" се със превантивните раздели;)

 

 

За миг събра ме, ала обичайно

разпръсната на хиляди монади,

се рея безнадеждна, моля прошка

- т(р)айно -

В осуетения живот на листопади.

 

© Димитрия Чакова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??