18 нояб. 2010 г., 21:30

698 

  Поэзия » Другая
901 0 5

Усещам те, защото е далечно.

Защото паля свещи, не фенери.

Във краищата на привличането

- скоротечно -

"гордея" се със превантивните раздели;)

 

 

За миг събра ме, ала обичайно

разпръсната на хиляди монади,

се рея безнадеждна, моля прошка

- т(р)айно -

В осуетения живот на листопади.

 

© Димитрия Чакова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??