19.01.2008 г., 15:31 ч.

******************************** 

  Поезия
631 0 2
Обич, мечти, енергия,
илюзии и много лъжи,
разочарования, тъга, депресия,
сълзи и много сплетни.
............................................
Желание за хармония,
желание за частица щастие,
което потъва в мъгла от мизерия,
потъва за огромно нещастие!
Доверие, създадено с много труд,
доверие, което ти дава сили,
но... което отлита като... боклук
сред отпадъците кухи.
Ах, как ми липсва онова желание...
желанието за доверие...
ах, как ми липсва онова доверие -
доверието в онова желание...
Ах, как отлитат обичта,
енергията и мечтите
към бездната от... тъгата,
депресиятя и сълзите...

© Севда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Бори се за мечтите си и остави тъгата!
  • Тъжно...
    Доверието е безценно!
    Поздрав за хубавия стих и нека тъгата се заличи!
Предложения
: ??:??