14.04.2009 г., 20:11 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
548 0 0

Опивай ме с целувките горещи

и вдъхвай ми от огнената страст,

когато в наште топли срещи

падам в нежната ти власт.

 

Докосвай нежно детската душа

и карай тялото да шепне

"Твоя съм и след смъртта!"

 

Разтапяй бавно мойте сетива

и в дивия момент на сладост

тихо ми кажи "За мене си една,

една във мойта кратка младост!"

 

Събличай дръзко всички тайни мои

и истината виждай в моите очи,

превземай страстите-порои,

изсушавай с дъх избилите сълзи.

 

Изпивай устните червени,

пий, дори и да боли,

споделяй чувствата таени

в сърцата ни, оставящи следи.

 

Убивай ме със погледа си страстен

и карай ме пред тебе да пълзя,

когато като господаря властен

пак поканиш ме "Ела!"

© Нона Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??