25.09.2016 г., 22:38 ч.

... 

  Поезия » Друга
1125 2 4

Любов от стомана няма,
от желязо трудно се среща.
От олово потъва,
от пластмаса изплува.

 

Любов за размяна няма,
сродна не се среща.
Вече всичко се купува,
вече всичко се продава.

 

Любов който проси,
като просяк умира.
Любов който търси,
безчувствен изстива.

© Станислав Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??