25 сент. 2016 г., 22:38

... 

  Поэзия » Другая
1128 2 4

Любов от стомана няма,
от желязо трудно се среща.
От олово потъва,
от пластмаса изплува.

 

Любов за размяна няма,
сродна не се среща.
Вече всичко се купува,
вече всичко се продава.

 

Любов който проси,
като просяк умира.
Любов който търси,
безчувствен изстива.

© Станислав Русев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??