22.05.2018 г., 9:33 ч.

... 

  Поезия » Философска
285 1 1

Щеше да бъде пролетно

новото ми стихотворение.

Пърхат пчели в божура,

пурпурно обновление.

 

Роклята ми прозирна,

въздухът даже жужеше.

Няма тъга всемирна,

младост е всичко вече.

 

Нежност като иглика,

стига до небесата.

Белият стих се сгуши

в сянката на тревата.

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Харесва ми!
    Пролетното облекло въздига настроението и укрепва духа!
Предложения
: ??:??