18.06.2009 г., 9:47 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
388 0 0

Две детски сърчица – утринни слънца.

Устремно, припряно – събличат си съня.

С зората си намигват, с росата се накичват,

перлен смях разхвърлят и с обич се обличат.

 

Всяко бърза първо – деня си да разлисти.

Мама да е негова - белите да намисли.

Да надбяга тати, да усмихне Бога.

Силен -  да опази -  кода на живота!

 

 

© Варя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??