27.01.2015 г., 20:08 ч.

*** 

  Поезия » Друга
290 0 0

И най-меланхолично 

е вечер, когато и 
най-мрачните мисли 
не спят.

 

И най-тежко и 
трудно е 
щом големите думи 
в главата ехтят.

 

И най-малък се 
чувстваш, когато 
размиват се буквите 
дребни.

 

И най-самотен 
си щом 
твоите чувства са 
никому потребни.

 

© Евгения Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??