19.09.2009 г., 19:59 ч.

* * * 

  Поезия » Философска
470 0 12

Красота и нежност,

омая,

бисерен звън

ехти,

вибрира - честота

земна - неземна,

закриля.

 

В унес велик открива

истини -

бисери,

от тук,

от там

събира,

постила

и радост,

и щастие,

и живот

окриля.

Любов!

 

19.09.09г.

 

 

© Сириус Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??