3.02.2009 г., 18:56 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
739 0 2
Едно нещо трябва
да се ражда навреме!
Нито по-рано,
нито  по-късно.
И да умира навреме.

Ценителите трябва да се раждат
заедно със ценностите си
и да умират със тях.
Нито по-рано,
нито по-късно.

Часовниците не е нужно
да са точни!
Важното е да звънят навреме!
Нито по-рано,
нито по-късно.

© Александър Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??